Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 23 juli 2013

När man besöker andra bloggare

Vilket jag och min dotter gjorde idag. Det var Bondmoran som fick ett besök. Hon jobbar förbrilt med att få iordning på sin affär. Planen är att öppna godisbutik i morgon torsdag.  Hade fått lov att komma innan men då vi inte har träffats förr började hon med att hon inte hade öppet än. Do.ck är man ju inte sämre att man svarade att hon hade ju sagt att jag var välkommen. Så var den isen bruten och hon visste vem man var.

Givetvis hade man med sig en liten present. Har man läst lite på hennes blogg. Vet man vad hon gillar och det är enkelt att köpa en liten present. Själv fick jag en lika fin tröja som hon har. Fast min var betydligt större.

Jisses vad godis hon har! Dock inte mina favoriter men de fick hon namnet på så de kan komma in i sortimentet nästa gång hon köper mer godis. På lösgodiset har hon två priser. Blir en krona billigare om man köper över kilot. Så smålänning man är så handlar man ju då över ett kilo. Hon hade dåligt med växel också men det kunde vi lösa. (Köpte för hundringen jämt. Kommer inte kunna köpa godis före jul nu......)

Det var enkelt att hitta dit. Fast hade inte dottern åkt med hade jag missat själva butiken. Men de ska skylta bättre i morgon när de egentligen öppnar. Dock hittade fler dit medan vi var där. Godiset är dessutom skitbilligt!! Iaf om man som en annan är van vid Kalmar priser. Typ en tredjedel av Tokige Ture priset tex.

Blir helt klart ett nytt besök vid lämpligt tillfälle. Tack Bondmoran för att vi fick komma och jag hoppas det går för dig!

5 kommentarer:

  1. Vad trevligt med en bekant som har godisaffär

    SvaraRadera
  2. Skrattar så jag hoppar!!!! Men så har jag lite (ganska mycket) snuskig fantasi... Jag antar att du menade att du hoppas det går BRA för henne?? Men det lilla ordet ramlade bort. Fniss!!

    SvaraRadera
  3. Ha ha dagens bästa inlägg, helst där på slutet :) :)
    Låter kanonis att ha en gottemor så nära !
    ha en fin kväll
    monika

    SvaraRadera
  4. håller med "i mitt huvud" - kul avslutningsfras hihihi

    SvaraRadera