Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 augusti 2013

Men vart tar de vägen?

Mina semester dagar alltså. Tis em gick till att få iväg dotterns paket, köra och lämna återvinningsprylar osv. Poff och den dagen var borta.

Gårdagen regnade det drygt halva dagen. Inte för att jag ärkte så mycket. Tror jag sov till framåt halv elva eller något sådant. Försökte läsa ikapp lite bloggar som jag följer. Gick bra men kommentrear gick inte på de flesta. Usch.


Fördelen med vädret igår var att man lätt kom åt en parkerings plats vid affären. Man kunde tom välja. Gick och la mig tidigt också. Fattar inte att jag kunde vara så trött. Men det var jag. Fast jag vaknade betydligt tidigare idag.

Var och besökte makens dotter som hastigast. Maken skulle handla. Gjorde jag också men inte i samma affär. Han valde Jula och jag PM. Om jag skulle ha handlat för samma summa hade jag inte varit klar än.. Hittad endast en klänning som jag tyckte om. Har ingen bild men den är röd, vit, blå och lite svarta markeringar. Skitsnygg samtidigt som man blir glad av den. Sticker ut som det mesta gör nu för tiden när jag köper kläder.


Funderade på kroppkakor idag men kön var för lång så det blev rökt lax. Gott det också. Fast inte kände jag mig speciellt intelligentare för det..... För lite fisk?? Måste vara det. Får äta fisk i morgon också.

Maken har förberett för att ta emot materialet till garaget. Ska fotografera det hela i morgon så får Ni se vad och var han har gjort. Ser fint ut om inte annat. Men nu ska jag sova. Kommer inte att bli mycket sömn resten av veckan from i morgon. Lika bra att sova lite i förebyggande då. God natt.

2 kommentarer:

  1. Dagarna rusar iväg. Men jag är nöjd över ledigheten. Ha det bra. Kram

    SvaraRadera
  2. Min semester börjar kl. 13 idag, och då ska 3 veckor gå i s l o w m o t i o n!! =o)

    Det är konstigt, när du kommenterar hos mig hamnar det alltid i skräpposten. Men jag plockar upp dem därifrån, för de är INTE skräp utan värdefullt för mig!

    Hoppas du sussat gott inatt!

    SvaraRadera