Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 16 juli 2013

Det tar sig

Jag hostan börja sakta ge sig. Förvisso jobbiga attacker när de väl kommer men de kommer mr sällan och jag kunde sova nästan hela natten i natt.

Fick skjuts igår. Behövde inte ta bussen alls. Min bror med vår far dök upp och de passerar nästan verkstan så jag fick skjuts ända till dörren. Tackar för de.


Nu när jag ändå var i Kalmar tog jag en tur till Modegallerian och handlade mig några påsar med kläder. Inte för att jag behövde utan för att det var trevligt. Tog ett varv på City Gross också men de saknade det jag egentligen behövde. Men säg de gånger man passera en mataffär utan att handla mat? Kom ut med en påse mat också.

Därefter var jag rejält trött när jag var tillbaka. Men tog ändå en promenad med maken. Blv en tur till närmaste glassförsäljning. En  strunt till min man och en splitt till mig. Gick sakta hem kan jag tala om. Maken var snäll och tömde min bil på en massa onödigt. Själv somnade jag.


Maken behöver mer betong men den var slut. Blev en tur och kolla priser på övrigt material till garaget. Han blev lovad lite offerter från div ställen. Dock ska de komma via mail. Lite lockande med vissa erbjudande. Men men maken får sköta det där.

Varit i Borgholm en tur på eftermiddagen. Man kan inte betala med kort överallt och då vill jag ha lite sedlar i plånboken. Fick fylla på lite. Kön var för lång i Kalmar igår. Orkade dock inte gå och titta speciellt länge. En affär sen hade jag fått nog. Rättade min lottolapp också. Kan tala om att vinsten var lika stor som vanligt. Dvs ingen alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar