Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 juli 2013

Attans då

Igår när jag åkte hem från jobbet tänkte jag svänga förbi gårdsbutiken vi besökte i söndags. Gick inget vidare. Var stängt och jag hade inte telefonnumret med mig. Hade tänkt köpa en halsduk till mig och en till maken. Hade ju inte tillräckligt med kontanter med oss när vi var där. Får göra ett nytt försök under semestern.

Kom hem och det kliade i halsen. Dock inte värre än varmt te botade det. I morse var det tjockare och idag har inte varmt te hjälpt. Dock lindrat, Gissa vem som suttit i ett antal möten och egentligen borde prata idag?? Nu hostar jag också. 2 dagar kvar att jobba och jag ska bli förkyld. Inte vad jag planerade.


Maken tog semester redan idag och åkte därmed till Öland och husbygget redan igår. Han skulle göra en del saker på vägen som höll på att gå åt skogen då inte hela kedjan hade förstått att det inte fanns någon reservtid. Han hann tom handla allt som fanns av det han skulle ha. En del fick han boka, dvs av det som skulle komma hem mer av idag. Ska hämtas till helgen. Resten ska han försöka få tag på i Borgholm. Går så där.

Jag har packat ner lite av det jag vill ha med mig. Och så allt maken har glömt. Frågan är om jag får plats med det jag vill ha med mig. Å andra sidan får jag väl åka tillbaka när mina rena kläder är slut. Blommorna vill ändå ha vatten och brevlådan behöver tömmas. Blir säkert bra när det är dags.


I kväll är det bara duschen kvar. Kanske ska göra den nu för håret behöver några timmar på sig att torka. Det blir så himla tråkigt i morgon annars. Ska dessutom vara på jobbet nästa en timme tidigare i morgon. Behöver göra ett jobb. Deadline är redan till lunch. För att vara säkra på att hinna så kommer vi att vara två samt börja tidigare. Fast då kan jag också åka hem tidigare. Mot duschen

2 kommentarer:

  1. Krya på dig. På semestern vill man inte vara sjuk.

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!
    Kram!
    Ps... Ny blogg igen, men nu tror jag att jag stannar, känns som jag kommer att trivas.

    SvaraRadera