Öland

Öland
Solnedgång

fredag 12 juli 2013

Hmmmm

Denna dagen har gått i funderingarnas tecken samt beslutens. Började redan på jobbet. Eller tom tidigare. Hade svårt att somna igår pga hostan, hade därmed svårt att vakna i morse. Det fick bli en  halvtimme sovmorgon.

Struntade i att ta med frukost och lunch hemifrån. På fredagarna har köket lite lyxmackor att välja på. Var alltså tvungen att välja på räkmacka, köttbullemacka, ägg&sillmacka samt leverpastejmacka. Valde efter en del funderingar det första alternativet.


Hade en del jobbrelaterade val och beslut att ta också. Men där var det betydligt enklare att fatta besluten. Dock ville ingen av kollegorna ha en semesterkram. Kan inte förstå det? Så mycket hostade jag inte när jag erbjöd dem.

Smet tidigare på semester. Skulle lämna bilen på verkstan redan idag så jag slipper stiga upp före 6 på måndagmorgon. Skulle passa på att kolla en bil jag hade hittat på nätet. Eller rättare sagt det var maken som hittade den. Men den såldes och levererades igår. Den behöver jag INTE fundera på.


Men de hade andra som jag nu måste fundera på samt färg. Nåja sitter inte i sjön, har ju min lille röde. Dock hann klockan bli mycket innan vi lämnade. Långt efter stängningsdags. Fick bli Stekhuset till middag. Hade missat lunchen. Där har jag aldrig problem att välja mat. Äter alltid samma. Eller iaf nästan alltid.

Efter att ha handlar mat osv var vi inte hemma förrän runt halv tio. Är med andra ord helt slut. Kanske kan somna i kväll då? Nåja känner ju hur ögonen vill falla ihop så jag kanske skulle avrunda här och försöka. Jag gör så.

1 kommentar: