Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 30 juli 2013

Den sista hela dagen

Med dottern var igår måndag. Först började vi med att tvätta och i det hus vi bor i tar det lite tid att få tvätten torr. Dottern som skulle resa idag behövde ju få sin tvätt torr.





Vi hann iaf med några mindre promenader. Under dessa hittade dottern lite till hon behövde. Tack och lov var det mindre och plattare saker som gick att lura ner i väskan som inte blev lättare precis. Fick lov att bära ut den till bilen redan på måndagskvällen- Skulle räcka med att behöva ta den från bilen till tåget idag.

Måtte hon få hjälp av någon under dagen... Hade svågern inte varit på semester hade jag bett honom åka in till centralen och ta emot henne samt hjälpa henne ombord på nästa tåg. Men om jag har fattat det rätt ska han och hans sambo vara på resande fot.


Men till största del så var vi rätt lata även denna dag. Vi var iaf lite nyttiga och åt taco's till middag. För att därefter bara gå en runda. Då hade jag dock glömt att stoppa tillbaka minneskortet i kameran. Så några bilder blev det inte......... Därefter var måndagen borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar