Öland

Öland
Solnedgång

måndag 29 juli 2013

Tre kusiner

I lördags var det dags för dottern att träffa senaste tillskottet. De skulle iväg på eftermiddagen men några timmar blev det allt. För vi steg upp desto tidigare. Tyvärr tog det ändå tid att bli klara och komma iväg. Emma var lite blyg i början men så är det ett år sedan hon träffade dottern.

Tore däremot hade inga problem. Han fick ju sitta i knäet och vara med. Nöjd med lite den mannen. Å andra sidan tyckte Emma att det var bättre att dottern lekte med henne istället.


Fast badade gjorde hon själv och då kunde dottern få hålla lillebror. Syrran hade hällt i varmt vatten så straxt innan de skulle åka blev Emma tillfrågad om hon inte skulle bada. Tyckte inte hon. Emma hade ju badat i poolen. Fast syrran fick ju barnvakt och kunde både äta och duscha i lugn och ro.

 Emma hade en död mus hon ville visa upp. Fast mormor skulle inte få se den. Hon är lite (läs mycket) rädd för möss. Så syrran tror inte mormor vågar komma dit om vi visar henne musen. Men Ni kan få se den för Emma är stolt över den.




Nu håller vi tummarna att dottern kan komma ner till jul. För då ska vi träffas alla igen. Eller får vi hoppas att dottern får jobb närmare och kan hälsa på oftare. Vilket Emma inte lär ha något emot. Tänk att ha någon som leker med en.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar