Öland

Öland
Solnedgång

fredag 19 juli 2013

Ja

Maken kollar och jmför priser just nu. Man vaknar till prisjämförelser och man ska somna till det. Var riktigt skönt när maken fick för sig att gräset på tomten skulle klippas.





Man skulle kunna tro att vi ska anlägga en berså. Det ska vi inte. Dock behöver maken klingan till röjsågen för buskarna. De som är ännu kraftigare lär han behöva motorsågen till.




Man kan se garageplattan från vägen nu. Cementblandaren ska lastas nu ikväll och återlämnas i morgon. Funderade på att följa med runt men avstår. Åker dit nästa vecka ändå fast med mer tid till förfogande.




Under detta träd vill ag ha belysning samt en stenanläggning. Lite typ japansk trädgård.

Frågan är hur jobbiga bli dessa buskar blir att bli av med. För dem vill jag inte ha. Det är ek på g så att säga och de blir ju inte små precis .







När marken ännu är som en berg och dal bana får man klippa på detta viset. Maken har alltså varit sysselsatt ett tag nu. Men så tog snöret slut och han var tvungen att sluta. Oj vad han led av det. Jisses vad han stönade och stånkade. Kan inte förstå att det var så jobbigt. Var ju lugnt och skönt att sova lite extra inne i husvagnen under tiden.




Så här kommer det att se ut. Fast tänk på att garaget kommer att nå ända framtill plintarna så halva huset kommer att skymmas.

3 kommentarer:

  1. Huset ser jättefint ut!!! När tror ni att ni kan flytta in? Och din nya bil är superfin!!

    SvaraRadera
  2. Enligt avtal blir huset vårt vecka 44. :)

    SvaraRadera