Öland

Öland
Solnedgång

fredag 5 juli 2013

Den närmar sig

Semestern alltså. En hel hög på jobbet började sin när de gick hem från jobbet idag. Själv har jag en vecka kvar. Och om gårdagens samtal (som kom på kvällen) inte har lösts till på måndag em så lär det vara bra att jag jobbar hela nästa vecka. Lär behöva den då.

 Hittade en helsida med goda kakrecept igår. Tänkte testa en del nästa vecka. 2-3 funkar för maken för de innehåller inga kolhydrater alls. OK ett av dem var glass som man inte behöver maskin till. Räcker med frys. Allt eftersom jag har testat dem så kan jag lägga upp dem här.






Idag tvättas det för fullt. Har dessutom bokat nästa fredag. Sedan får vi se när det finns möjlighet. ev måndagen den 22-e. Därefter får vi se. Kommer jag inte åt att tvätta får jag väl köpa nya rena kläder. Lär inte ha så mycket emot det. Bara maken och min garderob som lär gnälla över det. Ok plånboken också kanske. Lite beroende på vad jag köper samt vart.

Bilden föreställer förresten mitt senaste inköpta te. Jordgubbar och champagne hette smaken. Vet ännu inte in det är gott men luktar gott gör det iaf. Hoppas det smakar lika gott. Fast nu är det dags att rusa ner till tvättstugan igen. Lika bra att göra det med en gång så det blir klart.

1 kommentar:

  1. Blä för tvättsuga... Men att köa nytt i stället för att tvätta låter kul!! =o)

    SvaraRadera