Öland

Öland
Solnedgång

lördag 20 juli 2013

En ledig lördag

Lämnade husvagnen tidigt i morse för att köra hem. Packade bilen redan igår medan jag väntade på maken. Hade bara handväskan och kylväskan kvar att packa och ta med.

En timmes stopp hos min mor för att hämta tavlan jag köpte förra veckan. Tog lite väl mycket plats för att jag skulle vilja ha den i husvagnen en vecka. Och ett snabbt stopp hos min mor brukar ta en timme.


Maken kom någon timme senare så jag hann att packa ur bilen, packa upp samt sortera allt som var med. Var klar straxt innan maken kom. Blev en promenad till affären bl a . Maken var ju med så jag kunde köpa tunga saker. Han erbjöd sig att bära. Blev 2 liter juice och en liter kräm. Var det enda jag kunde komma på att äta. Blir lite oinspirerad av mat när det är varmt.

Körde maken en runda till Biltema och cheapy. Han behövde lite måla prylar. Kanske skulle låtit honom köra min bil?? Nåja kommer fler tillfällen. Idag blev det inte av. Men han har fått egen nyckel till den iaf.

Hittade igår blå färg. I morgon borde jag kunna börja måla mina blåa tavlor. Hade vit färg hemma kan med andra ord göra blå himmel med vita moln. Hade 5 canvas tavlor också. Borde kunna hålla mig sysselsatt mest hela dagen i morgon.


Måndag har jag tvättstugan så tvättkorgen har vi fyllt väl. Sorterar väl redan i morgon så går det fort att börja på måndag. Har förvisso tvättstugan hela dagen men det vore trevligt om kan göra något annat också. Damma och dammsuga kanske? Eller det kanske jag skulle försöka fixa i morgon det också. = Ledig på måndag så snart tvätten är fixad.....

Nu tänker jag snart ta kväll och gå och lägga mig. Är trött som en husvagn i fjällen efter en för liten bil......

1 kommentar:

  1. Jag blir trött bara av att läsa om att tvätta och damma och dammsuga...

    SvaraRadera