Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 juli 2013

Sällebergs gård

Eller mer exakt så är det deras gårdsbutik som maken och jag besökte igår. På väg hem från Målaskogs naturreservat. Hade hittade dem på nätet, de säljer produkter från får och lamm. Tänkte bjuda maken på lammkött. Det ska män tycka om har jag förstått.









Fanns mycket annat vackert där. Maken hittade en halsduk han ville ha. Dock hade vi inte besökt bankomaten på väg dit så vi fick nöja oss med middagsmat och två vykort. Ska väl erkänna att jag hittad en halsduk tlll mig med. Samt en massa lamm skinn, frågan är bara behöver man ha fler än ett skinn??








De hade en väldigt trevlig hund. (Hälsade på mig och ignorerade maken.) Maken blev först godkänd av ett av de vuxna fåren. Det kommer nästan omedelbart fram och luktade på honom. Själv hade jag kameran framför ansiktet mest hela tiden och möttes med en viss misstro.








Men söta var de och vi var rekommenderade att gå in i hagen så vi kunde hälsa på dem och fotografera dem inne i hagen.









Har Ni vägarna kan ett besök rekommenderas. Det var vackert runt om också och man fick en tur på oljegrus på smala vackra vägar. Kan då tillägga att jag misslyckades med köttet. Blev väl segt för min smak. Skall dock testa file nästa gång och inte köttskivor från låren.





Även en del trädgårdsprylar samt fisk såldes. Dock var produkter från fåruppfödningen det primära.

1 kommentar: