Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 juli 2013

Vågar man börja räkna ner nu?

Det märks att semestertider har börjat. Högtryck på jobbet men mycket färre operatörer. Min hjärna försökte också ta semester. La mina mobiler på jobbdatorn i morse. Gjorde mig i ordning och lämnade alltihop hemma och åkte till jobbet. Kom på att dator och telefoner låg hemma när jag hade kört halvvägs lite drygt. Bara att vända och åka hem och hämta.

Brukar ut och gå på lunchen. Har i normala fall sällskap av två som knata på i en bra takt. Dessa två har semester så frågan är hur många rundor jag kommer ut på. Idag kom ja ut och iväg. 27min ska undan ta. Efter 25 min var jag tillbaka och hade hunnit dricka en halvliter vatten. Kom jag i väg två rundor till är jag nöjd. Blir det 5 så ska jag köpa mig något fint.

Hittade en bil som ser intressant ut. Skickad länk till maken som hittad en nyare och dyrare dock mycket roligare. Ska kolla in den lit närmare nästa vecka om den finns kvar. Ska kolla vad en splitterny med samma utrustning kostar. Så jag har lite att jämföra med.

Har hunnit motionera maken i sakta mak också. För första gången på länge har vi behövt vattna balkonglådan. Nästa år ska jag dela på Lobelian. Gjorde inte det i år så den kväver nästan Margariterna. Men blått och fint är det.


Var ute och körde en liten runda efter jobbet idag. Bäst att passa på, maken börjar sin semester redan på onsdag, Han ger sig iväg till Öland då. Min semester börjar inte förrän nästa vecka så vi får se när jag kommer iväg. Men det blir tt senar problem.

1 kommentar: