Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 13 juli 2016

Halva första veckan

Av semestern är nu gången. Eller inte, gav upp i måndags och sjukskrev mig. Men ändå, det känns som en bortkastad vecka. Ville upp tidigare idag och det var jag  men mest för att kunna gå och lägga mig igen så det var inte så stor mening med att försöka. Tänker dock göra ett nytt försök i morgon. Skam den som ger sig. Har nu också avverkat 7 dagars medicin. Ser verkligen fram emot att ta sista tabletten på lördag kväll.


För att göra något vettigt idag följde jag med maken till Jonssons trä och hämtade ett släp med OSB skivor. Det är lite lättare att lasta släpet om man är två. Sen var det bara att t sig en vilopaus. En tur till Kalmar har jag gjort själv idag. Först till Jysk med det jag skulle ha var slut. Dock mötte jag bror med sambo. Kunde därmed skicka med en väska till mamma. Hade inte burit in den än hemma och det var ju tur. Bror min fick dock lova att hjälpa henne med att montera på hjulen.


En snabbis på Rusta ledde till diskmedelstabletter inköptes. Men de hade inte det jag sökte på JYSK så det var till att vandra vidare. Plantagen hade iaf lite blommor till sista planteringslådan. Kunde inte välja färg så jag tog en av varje. Hade tur det fick plats. Blev röd, blå och vit aster. Glömde dock att kolla om det var ettårig eller perenn. Men det upptäcker jag väl antar jag. Hoppas på tur för jag gillar aster.


För att jag var bära så kollade jag även EKO.De hade inte heller. Dock hade jag bett dem på JYSK att kolla om det fanns i Färjestaden och det gjorde det, Så det fick bli en tur dit också. Väl där gick det snabbt att få det jag skulle ha så jag kunde åka hem och vila. 3,5 timmar tog den lilla utflykten. Och vila blev det när jag väl var hemma igen. Lovade dock att fixa middagen idag. Det fick bli rester från igår så det var rätt snabbt fixat. Bara värma köttet och plockar fram salladen osv. Kan laga middagen i morgon också. Finns så det räcker en dag till nämligen.


En fika hos grannarna har det också blivit. Och en promenad ner till Köpingsvik. Behövde lite till frukosten i morgon. Och då det inte vägde något för mig (maken följde med och bar) så blev det allt som behövdes. Dock hade de bara lilla mjölkpaketet så jag lär behöva ta mig dit tämligen snart men inte i morgon. Dags att slå ihop datorn så kanske jag kan komma upp tidigare i morgon??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar