Öland

Öland
Solnedgång

lördag 30 juli 2016

Ganska slö dag.

Vaknade på tok för tidigt men lyckades efter mycket om och men somna om. Stiga upp efter 4 timmars sömn redan 03,30 är väl magstarkt. Efter att ha vaknat för 3-dje gången gav jag upp och tog på mig träningskläderna. Med en burk och maken som sällskap så blev det en hyfsad promenad. Med blåbärsplockning. Tillräckligt för frukost och att göra en paj av. Fast pajen får jag göra i morgon.


Väl hemma blev det en dusch och frukost. Var dock så trött efter nattens uppvaknande att jag somnade och sov ett par timmar. Fick tvinga mig upp för jag hade nog kunnat sova ett par till. Satte mig köksbordet och målade lite innan jag tog bilen till Borgholm. Behövde uppdatera lottot. Som vanligt tyckte svenska spel att det räckte med att jag vann 23 kr. Men nu har jag chansen 5 veckor till.


Tog en tur till Ica också. Behövde fylla på lite och tänkte att omväxling förnöjer. Blev dock bara det viktigaste. Resten får jag ta i Köpingsvik i morgon. Var lika mycket folk i Borgholm som det brukar vara här. Och då kan jag lika gärna handla här. Köpte briketter på vägen hem. Var meningen att vi skulle grilla men grannen tyckte annorlunda och bjöd på grillad kyckling. Så nu blir det grillad filé i morgon i stället.


Efter en liten tur till andra grannen för att ge en hjälpande hand vid behov. Blev mina fjärilsbuskar klippta. Dvs de överblommade blomklasarna klipptes bort. Och när jag ändå höll på blev det lite ogräsbekämpning. Dels med fusk och dels manuell. Nu är det dags att krypa ner och så hoppas jag att få sova hela tiden till klockan ringer klockan 8 i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar