Öland

Öland
Solnedgång

lördag 16 juli 2016

Nästan rätt

Kom inte i säng tidigare igår heller. Dock såg jag till att inte somna om i morse när jag tagit första tabletten. Att jag sedan satt och läste på nätet fram till lunch typ behöver vi kanske inte låtsas om så mycket. Maken sov dock längre än mig men kom ut tidigare än mig. Jag har dock fått ordning på förtältet så nu kan brorsonen komma och sova i husvagnen. Den är redo.


Orkar fortfarande inte så mycket men om jag gör lite och vila mellan varven så blev ju iaf lite gjort. Har tom lyckats att valla gräsklipparen. Blev dock inte färdig. Har en del kvar men den borde jag klara av på en halvtimme eller något sådant. Men i morgon inte idag. Tvättmaskinen har jag också lyckats att motionera. Perfekt väder för att torka ute. Maken har roat sig med att vara i solen mest hela dagen. Jag hoppas kunna göra det nästa vecka. Det var något jag skulle undvika så länge jag åt medicinen så jag får väl göra det.


Blev bara en ytterst kort promenad ikväll. Men betydligt tidigare än i går. Nästan direkt efter middagen. Fick maken med mig. Kan säga att det var tur det inte var någon lång runda. Vi åt ju rester idag också. Dvs resterna av fläskfilén vi åt igår och jag hade lite överbliven potatisgratäng. Kan säga att all den grädden med motion ovanpå var inget magen gillade.


Nu ska jag ta näst sista tabletten och sedan borsta tänderna. Behöver komma upp tidigare i morgon. Behöver åka bort med en kartong samt lite som senare ska vidare till till någon som vill ha. Ev ytterligare en kartong. Men den sista ska iaf vara tömd. Sen är det bara till att dammsuga. För kommer Emil för att sova i husvagn lär han ha sin syster och mamma med sig. Och Lilla Lina lär undersöka det mesta så det gäller att golvet är rent. Men sängen var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar