Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 14 juli 2016

Irriterad dag

Har inte varit annat än grinig idag. Vaknade av klockan men efter att ha tagit tabletten kunde jag inte somna om. Eller jo jag höll på att göra det men då ringde makens klocka som fick ringa en god stund innan han tyckte han kunde stänga av den. Sen var det kört. Är nu skit trött men behöver vänta in sista tabletten.  Var för övrigt upp tidigare än vanligt men har inte fått mer gjort.


Fick ett hastigt och mycket snabbt besök av syrran. Hon hade rymt hemifrån och hade tagit med sig grannfrun. Men barnen hade inte fått följa med och dessutom behövde hon bara låna damernas innan de skulle vidare på nästa loppis. Hoppas de hittade någon som var öppet och att de hittade något att handla. Dock vet jag att syrran kom hem med iaf en sak. För jag skickade men en lite skylt till Tore's rum.


Försökte få upp förtältet. Det jag gjorde själv gick kanske inte strålande men det gick framåt långsamt. När maken skulle hjälpa till var det desto mer irriterat. Men till slut efter mycket om och men osv som vi kan ta i ett eget inlägg en dag med bättre humör. Men i övrigt har jag inte gjort speciellt mycket mer idag.


Nu ska detta inlägg avslutas, en tablett skall intas och sen gäller det att gå och gå en halvtimme tre kvart. Dels för jag behöver mina steg och dels för att jag inte ska äta något innan det är ok. Nä, lika bra att få det gjort. För sen är det god natt och kanske kan jag somna före midnatt?? Troligen inte....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar