Öland

Öland
Solnedgång

fredag 15 juli 2016

Ytterligare en trött dag

Fast idag var jag så trött att jag inte hörde klockan andra gången. Inte ens makens klocka hörde jag. Vaknade av att han klädde på sig och skulle gå till köket. Han hade försovit sig. Inte blev jag piggare av att vaje gång jag har fått på mig skorna och gått ut så har det börjat att regna inom en kvart. Och maken som skulle fixa taket idag. Nåväl kan väl inte regna konstant fram till måndag em?


Fick iaf bege mig ner till Borgholm för att hämta lite skruv till maken. Först var det panik men sen kom han in och konstaterade att jag behövde åka men inte lika panikartat. Han hade hittat ett par nävar med skruv. Och just av den typ han behövde. Fick locket och åkte iväg. Många bilar var det  ute. Tur man kan några som inte alla andra använder.


Väl tillbaka lyckades jag uppbringa tillräckligt med ork för att "spika" fast förtältet utvändigt. Men det var värst så många lockespindlar som redan hade hittat det. De var dock på utsidan. Skulle ha fixat insidan men jag orkade bara inte. Får bli i morgon eller söndag. Det är iaf under tak så det spelar ingen roll om det regnar eller ej.


Behövde en lök, champinjoner och grädde till middagen. Tänkte gå ner till Köpingsvik och handla. Väger ju inte speciellt mycket. Hann lagom till brevlådan sen regnade det. Var bara att vända och hämta bilen. När jag ändå hade bilen passade jag på att fylla på med mer mjölk, juice, frukt osv. Dvs sånt som är tungt att bära. Tog en snabb runda runt tälten också. Hittade dunkuddar till vettigt pris. Kan nu byta ut två till. Skulle ev fixa två till, har kasserat några stycken och har fler som jag vill kassera.


Fixade middagen och åt den precis så jag skulle kunna ta sista tabletten för idag när jag brukar. Bara för att upptäcka att jag hade glömt tabletten för eftermiddagen. Suck, nåja sista skulle tas i morgon innan jag lägger mig nu får det bli på söndag morgon istället. Förhoppningsvis är det inte hela värden när det är 5 kvar.


Promenaden kom jag ut på  först runt halv tio. Lite väl sent men efter att ha skrämt 7 kaniner, 2 harar och några rådjur så var jag hemma igen. Fast maken messade och frågade om jag ville bli hämtad efter en timma. Fast då var jag redan vid brevlådan igen. Men jag tyckte det kunde han väl få om han ville. Han tyckte inte det var lönt så det var bara att fortsätta knata på. Nu ska datorn slås igen och jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar