Öland

Öland
Solnedgång

måndag 11 juli 2016

Ingenting

Började min 1-a semesterdag med att stiga upp ta min tablett och sedan somna om och sova fram till lunch typ. Efter den sena frukosten tyckte jag att jag skulle göra något annat än att sitta vid köksbordet och häcka. Så jag gick och vilade en stund till. Lika bra att sjukskriva sig med andra ord. Orkar ingenting. Har dock tagit mig en lugn promenad för det borde man väl ändå orka med?? Tja om det är ok att sova 1,5 timma efteråt. (Men jag fick iaf i mig lite blåbär under tiden för jag behövde vila i skogen också.....)


Jo jag har lagat mat till maken också. Ugnsstekt lax med ugnsstekta grönsaker. Och lite pulvermos till mig. Visst var det en fanatiskt avancerad mat? Eller inte. I morgon blir det grillat om vädret tillåter och det får maken göra så kanske jag orkar fixa en sallad.Efter mycket vila var jag och handlade mjölk,juice, jordnötter och lite jord så jag fick ner min lavendel i kruka. Och efter en rejäl ansträngning fick även mina 10 blommor vattnet de skulle haft igår.


Nu är halva mängden medicin tagen och mitt kreditkorts stora "blåmärke/fästingbett" börjar anta en något gulaktig färg. Svullnaden har också helt släppt men i övrigt har inte mycket hänt. Om man bortser från att jag vill sova mest hela tiden. Frågan blir vad man ska orka med i morgon. Putsa fönsterna på utsidan i sovrummet? Maken putsade ju insidan för en dryg månad sedan. Om jag kommer upp i tid kanske jag kan hinna/orka med de två stora fönsterna på utsidan i köket framåt kvällen? Nä, bäst att sova på saken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar