Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 juli 2016

Låååång dag

Vaknade för tidigt och lyckades precis somna om till maken skulle bli hämtad vid verkstan. Hans bil skulle servas. Nåja, ingen idé att försöka sova därefter. Dock var besöket redan vaken så vi slängde bara på oss skor och tog vår promenad. Samma runda som igår. Och väl tillbaka var det endast ett par tusen steg kvar att ta. Dock var klockan inte ens halv tio. Fick bli frukost och en dusch.


När makens bil var klar körde vi ner honom så han kunde hämta den. Själva fortsatte vi söderut. Capellagården och Örtagården fick var sitt besök. Själv behövde jag inget så jag köpte en ödla och lite vitlök på burk. Maken gillar dem skarpt och även besöket. Efter det fortsatte vi så långt söderut vi bara kunde komma. Där fick det bli en lättare lunch och en liten tur. Mycket kor och får såg vi men ingen säl. Här passade jag på att köpa en fågelbok och en om fjärilar. Nu ska det väl vara katten om vi inte ska kunna klura ut vilka fjärilar vi har på besök och lika för småfåglarna.


På vägen tillbaka blev det en snabbis till de rosa näckrosorna. Attans så fina var de i år. Men det kan beror på att de har mer vatten än vanligt. Sen körde vi direkt hem. Fick bli en stund i vilstolarna. Maken kämpade med sitt garage. Han hinner lite längre för var dag. När vi inte tyckte det var lika behagligt i stolarna längre gick vi in och lagade mat.


Fick besök av kompisarna från Alvesta. Han skulle hjälpa maken lite så de fixade till det sista på vinskivorna och dess plåtar innan de kom in och åt. Vi började äta när maten var klar. Därefter har vi bara suttit och pratat. Klockan har en tendens att rusa iväg när man har det trevligt Tycker den kunde ta det lite lugnare vid dessa tillfällen. Nåja, det får gå för jag kan ändå inget göra. Dock kan jag förhoppningsvis sova. Vilket är planen nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar