Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 26 juli 2016

När det går av bara farten

Vaknade tidigt, väldigt tidigt. Tyvärr var det ingen so var beredd att hålla mig sällskap redan 04,15. Bara att krypa ner och försöka somna om. Vaknade sedan runt 07 av att makens väckarklocka försökte väcka honom. Gick inte så bra för han kom inte upp förrän runt 8,30. Men sen gick det inte någon lång stund innan han var på väg till Borgholm och affären med virke. Han saknade en vit bräda. Själv hade jag sällskap av besöket och en lång frukost som avslutades med en skogspromenad.


Väl hemma var det till att duscha, byta kläder mm innan vi tog på oss promenadskorna och gick ner till Köpingsvik för att vara lite lata och ta tåget till Borgholm. Det blev några affärer som fick besök men inget sålt. Glass köpte vi oss dock var sin. Blev lite nostalgiska och köpte banana splitt. Det fick även bli dagens lunch för sen var vi mätta. Vädret tyckte också att några droppar regn kunde vi få. Dock blev vi inte ens fuktiga dock bestämde vi oss för att ta tåget.


Väl tillbaka i Köpingsvik var det hyfsat väder. Vi tog de butikerna vi inte hann med igår. Dock var det bara besöket som kom med mer än en påse. Själv blev det en påse med korta träningsbyxor och tröja så man kan byta. En riktigt röd tröja blev det. Så syns jag inte så tittar man inte. Dock bara svart byxor. Men det finns inget annat med den längden. Inte till riktigt hyfsat pris. Och jag har inget problem med låga priser.


En tur på ICA blev det också sen kunde vi gå hem. Var nog bara borta i nästan 6 timmar. Vi behövde dock vila fötterna lite väl hemma.Vi slöade bort en hel halvtimme innan vi började med middagen. Vi satte maken på att grilla och så gjorde vi sallad och tzatziki. Blev lite väl gott för alla åt vi lite för mycket och blev allmänt slöa och förslappade. Å andra sidan lyckades jag få ihop 2 dagars steg och väl det. Hade dessutom förbränt så det täckte en pizza och väl det. Lite synd att det inte är favoritmaten.


Snart dags att sova så vi kan orka med en lång tur i morgon och ev ett nytt besök i Borgholm. Marknad och tivoli skulle det vara både i morgon och torsdag om vi läste rätt. Kan vara värt att undersöka. Eller så tar vi oss till kryddbutikerna och investerar i lite kryddor. Sova var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar