Öland

Öland
Solnedgång

fredag 22 juli 2016

En dag med fusk

Jag kom inte upp så tidigt som jag hade tänkt mig. Med andra ord så fuskade jag med tiden. Men frukost blev det idag så den fuskade jag inte med. Fick igång tvättmaskinen och senare kunde jag hänga ut den. Äntligen är tvättkorgen tom. Eller den var iaf. Sen var det dags att klippa gräsmattan. Började med den delen jag lät bli sist. Men fuskade och hoppade över den lilla delen som jag klippte förra gången. Men allt på framsidan är iaf klippt och det bakom huset.


Vattnade mina blomlådor och maken fixade mina buskar. Så där fuskade jag också. Maken fick dessutom fixa middagen idag. Dvs värma rester. Sen var dags för att bekämpa strykberget. Ok det var några klänningar, ett par skjortor och några gardiner men har man ingen yta att förvara det på innan det är struket blir det ett berg. Efter att mina klänningar var strukna och makens ena skjorta var klar.  Höll på med nr två. Då fuskade jag och lät maken ta över. Hade för övrigt även strukit en gardin. Maken fick göra sina skjortor klart samt ta nästan alla gardinerna. Men nu är det fixat.


Men medan maken strök så passade jag på att dammsuga. Även här fuskade jag och hoppade över att flytta på sofforna och soffbordet. Tog bara det jag kom åt. Och för att göra en dag full med fusk komplett såg jag till att maken körde mig ner till affären. Lät förresten maken både bära och betala. Men väl hemma igen så gjorde jag iaf smoothie. Och nu tänker jag avsluta denna dag och hoppas på att ha mer ork i morgon. Så får vi se vad som blir av den. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar