Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 juli 2016

Lugn dag?

Det blev lite sent igår. Förställningen slutade så vi satt i bilen straxt efter halv elva. Det var visst makens dotter som bjöd på det igår. Bara att tacka och ta emot. Fick ta sista pillret straxt innan det var slut. Och väldigt trögt att komma upp i morse. Men hade alarmet på, smet upp och tog det för att sedan somna om och vakna av att maken väckte mig straxt efter 10. Vi skulle ha varit i Kalmar redan då. Men maken hade precis vaknat själv så han måste ha varit lika trött. Eller så är vår mörkläggning i sovrummet väldigt effektiv.


Jag skulle gå ett varv på IKEA och maken skulle till Bauhaus. Därefter skulle han vänta på mig utanför IKEA. Kan tala om att jag handlade det jag skulle, hjälpte maken på Bauhaus och hann att handla lite på Bauhaus och fick ändå vänta på maken. Hade kanske hunnit med City Gross också? Tog väldans tid att komma till Kalmar. Bilar som var tvungna att chansa eller något och givetvis gick det inte och så var smällen med annan bil ett faktum.


Väl hemma var jag helt slut. Hade nu hunnit med två tabletter idag men ännu ingen mat. Hmmm och efter tablett får man inte äta på en timma. Fick bli lite vila innan jag kunde äta något. Men jag tar dem iaf fastande.... Fick besökt av bror och pappa. Upptäckte det när de kom in med gubben. Själv höll jag på att putsa fönstret i gästrummet. Hade köpt en blomma på IKEA och en på Bauhaus i stället för dem som jag ställde ut med ohyra. Men innan jag ställde dit de nya vill jag vara säker på att ingen ohyra fanns kvar. Och när jag ändå var igång blev det nya gardiner och lite nytt pynt.


Jag skulle ha tagit köksfönsterna också men orken försvann. Kom dock på att mat hade nog varit bra men hade inget enkelt att tillaga hemma. Dvs grönsakerna var antingen slut eller hade gjort sitt. Fick bli en tur ner till Köpingsvik. Har nu handlat så jag ska slippa åka eller gå ner de närmaste dagarna iaf. När jag var där passade jag på att gå lite. Kom på att jag nog var väldigt trött så jag tillagade middagen hos Thai Take away. Blev hyfsat rätt till maken men mitt blev väl starkt. Ska nog läsa vad det står om rätterna nästa gång och titta på bilderna om vad ser godast ut...


Vi blev iaf rätt mätta. Väl mätta kanske jag tom kan tala om. Fick vänta två timmar så nu har jag hunnit med dagens sista tablett. Kan dock inte säga att det ser bättre ut. Numera ser det mer blå/rött/svart ut men det är iaf inte större. Och svullnaden har lagt sig. Nu kan man se var ankelknölen är. Dags att krypa ner och sova. Ska upp tidigt i morgon också. Men då ska jag nog inte bli väckt när jag väl har somnat upp efter medicinen. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar