Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 20 juli 2016

Lång och intensiv dag igen

Har många sådana dagar i år. Hade ställt klockan på 8 i morse då syrran hade annonserat att hon skulle komma tidigt och lämna Emma och Tore. Så jag var uppe och klädd före 8. Så de kom inte förrän straxt före 10. Eller rättare sagt hon lämnade dem här för att åka och handla klockan 10. Dock var hon tillbaka 3 kvart senare. Vi hann inte ens börja leka. Tore hann få sina traktorer, Emma sitt nagellack osv och alla tre hann med en glasspinne.


Efter att de hade åkt så konstaterade vi att hon trodde nog inte att jag skulle klara av att leka med dem. Fast inte ens Emil fick chansen att leka med dem. Å andra sidan fick han lite fler glassar själv på detta vis. Enligt syrran berodde det på trafiken. Männen hängde på taket. Den yngsta lekte eller sov i skuggan, kompisen från Alvesta satt i solen och njöt. Och själv var jag lite överallt.


Halv 2 var det för varmt för taket. Kompisarna från Alvesta åkte till stranden, bror min slängde vi in i duschen och sedan i soffan för vila och maken fick en egen dusch och åkte till brädgården och hämta mer saker till taket. Fast bror min fick ta en tur till andra änden av gatan och spela boll med Emil också. Lina passade på att sova. Emil med familj skulle åka efter maten. Blev lite senare än planerat men de fick iaf potatisgratäng, grillat och sallad. Sen fick de plocka ihop hur de ville.


Efter maten blev det rätt tomt. För även kompisarna från Alvesta åkte hem. Eller mer exakt till affären för att handla på vägen. Hade hunnit fixa till det mesta rätt fort efteråt. Blev sen sittande utan att göra något vettigt alls en timme. En promenad till affären har vi också hunnit med. Med rester från dagen och gårdagen behöver jag inte mer än värma lite till mat de kommande dagarna. Frukost lär jag behöva fixa före fredag eller så. Nu återstår tandborsten och sova. I morgon står tvätt på schemat. Ev klipper jag gräset också. Eller något annat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar