Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 juli 2016

Avig dag

Vi kom upp men inte riktigt så tidigt som vi hade hoppats. Dock var vi ute och gick straxt efter 08. Det hade regnat innan vi gick och det återkom när vi hade en halv km kvar. Man behövde inte mycket vatten innan man skulle tvåla in sig. Var rätt blöt om jag säger så. Väl ren och klädd blev det frukost. Maken dukade fram det mesta och vi åt.


Blev en del prat till innan jag råkade se en film från det lilla regnet som kom i Kalmar. Det mulnade dessutom på och ifrån mest hela tiden. Så i stället för att ta en liten tur till Borgholm innan hon åkte hem. Packade hon och åkte direkt hem. Däremot lovade hon att komma senast till Kalmar Slotts Julmarknad. Dvs till 1-a advent.Nu håller vi tummarna för att våra jobb och anhöriga håller sig på benen och friska.


Blev en del plockande och tvättande innan jag tyckte att maken kunde köra mig till tuff tuff tåget så skulle jag hinna med näst sista turen. Han tog dock ledigt för dagen och följde med. Med tanke på att det såg ut som det kunde regna när som så behöll jag mina svarta långa byxor. Ett misstag visade det sig. Hur varmt och skönt som helst om man hade haft shorts eller klänning. Nåja, det regnade iaf inte. Försökte hitta ett par hyfsade shorts som jag skulle kunna köpa och byta om till. I Borgholm hittade jag inga. Köpte dock ett par i Köpingsvik. Ett par till fast i annan färg. Ser ut som shorts men är shorts. Nu har jag både vit och beige.


Hem och åt. Blev de sista resterna i kylen. I morgon får jag hitta på något nytt. Gryta?? Efter maten slocknade jag en stund. Jisses så trött jag plötsligt var. Å andra sidan har jag fått ihop drygt 16000 steg. Och ligger bra till för att få ihop 400 000 denna månaden också. Inte illa med tanke på fästingbettet och 10 dagars medicinering. Fixar jag att gå lika bra de sista tre dagarna så kommer jag ändå att få riktigt bra med steg.


Har dock varit och handlat det mesta som jag skulle behöva. Dock glömde jag lök och lite annat till grytan men de hade ändå inte papper. Får bli en tur dit efter att vi har varit och handlat gipsskivor i morgon. Eller så tar jag med shoppingvagnen och petflaskorna när vi åker för att köpa gipset. Och hoppar av i Köpingsvik för att panta och handla det sista. Sen kan jag gå hem. Får jag iaf lite steg. Väl hemma behöver jag jobbar några timmar eller troligen en massa timmar. Dock vill jag hinna med en skogspromenad också. Helt på morgonen innan jag får jobba. Nu ska jag dock sova. Tänkte försöka vara i Borgholm redan runt 07.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar