Öland

Öland
Solnedgång

fredag 1 juli 2016

När man önskar man hade en kloningsmaskin

Vaknade tröttare än trött men kom iaf upp. Dock var jag så pass lat att jag var färdig när maken skulle köra så han fick skjutsa mig till jobbet. Blev en halvtimme tidigare men hann med en hel del innan första mötet. Sen sprang jag så pass att jag missade dagens möte nr två. Fast det gjorde alla andra hos oss men inte på den andra fabriken. Vi fick ha ett extra insatt möte ett par timmar senare.


Trots att jag fick skjuts till jobbet hade jag gått lika mycket under dagen som om jag hade gått till jobbet. Så gissa hur många stunder jag hade att göra ingenting på. Fast när väl den stunden kom då jag skulle sätta mig och ta det lugnt bytte jag skor och gick hem.


Maken hade hunnit hem. Fixat till det vi inte orkade igår. Var bara till att bära ut soporna och ta med cykeln. Tog lite tid att spänna fast den på cykelställningen. Passade på att packa ihop en väska med sånt som jag vill ha med mig under min semester. Fick bara följa med hem en vecka tidigare. Kom ihåg cykelpumpen också.


Några stopp blev det på vägen hem. Bl a fixade vi sladd till lampan vi köpte i söndags. Blev visst en skjorta till maken med. Kan han ha den blir det fler. Stannade till i affären också. Så nu klarar vi oss till frukost iaf. väl hemma var det till att tömma bilen och packa upp. Har dock bara packat upp det mesta har väl en del kvar men det ska jag klura på först. 1-a maskinen tvätt är iaf tvättad. Nr 2 tar jag i morgon.


På tal om morgondagen har vi planer på att besöka Gullabo slöjdmarknad. Och om vi hinner och har ork blir det ett besök i Ragnarbo. Sen får vi se om de är hemma eller ej. Men maken kommer veta var och hur de bor iaf. Alltid något. Nu ska maskinen hängas upp och jag ska läggas. Har en del sömn att komma ikapp och ska vi hinna med planerna för morgondagen är det bäst att komma i säng. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar