Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 juli 2016

Oväntad onsdag

Vaknade och var hyfsad pigg. Var på jobbet piggare än någonsin denna vecka. Kom iväg till leverantören och fick mina uppgifter fixade. På väg tillbaka började det svida och klia något vansinnigt på foten. Där jag fick en fästing under midsommar. Nåja, strumpan slutade precis där så jag tänkte inte så mycket mer på det. Tog dock av mig arbetsskor och strumpor väl på plats igen och sprang i mina sandaler.


Efter lunch skulle jag in och testa lite i nya systemet som ska upp och rulla efter semestern. In i testmiljön kom jag inte. Och i den skarpa miljön fick jag det inte till att funka. Efter en bra stund och en massa dividerande med huvudkontorets dator avdelning var vi överens om att jag lika gärna kunde gå hem och göra något roligare. Så jag packade ihop och tog mig hem.


Väl hemma bar jag ut en del av det som skulle med hem. Eller egentligen alltihop utom mat och det som jag behövde innan dess. En promenad eller mer exakt två. För jag missade att köpa en fralla även idag så det fick bli två. Foten fortsatte att klia och jag såg att rodnaden är rejält stor och väldigt varm. satt och funderade lite på det och dividerade med väninnor inom vården. Vårdcentral nu eller med detsamma var väl rådet jag fick av samtliga.


Ska väl erkänna att jag faktiskt denna gången ringde 1177 och försökte få råd. Nja enligt den som svarade var det absolut ingen fara. Inte riktigt de råd jag fick från dem som jobbar i verkligheten. Nåja, packade ihop maten och det jag vill ha med mig och satt mig i bilen straxt efter 21 och körde hem. VC öppnar 7,30 enligt 1177.se. 8,00 enligt vad maken har läst sig till. Får se i morgon när de väl öppnar. Fortsättning följer men först lite sömn. God natt.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du fick hjälp med foten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo tack, har nog aldrig kommit in så fort och fått hjälp så fort på en vårdcentral..... Tabletter I 10 dagar blev domen.

      Radera