Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 21 juli 2016

Lat dag

Och inte började den bra eller jo det beror på hur man ser det. Straxt före 05 var jag uppe och körde igång tvättmaskinen. Gick och la mig igen efter det. Senare det värre att komma upp. Så att vara iväg före 09 kunde jag glömma. Men tvätten var ute straxt efter. Maken gick igenom sina byxor och shorts så jag fick med mig en kasse som inte längre används. Fick även med mig den rena tvätten och lite annat. Påsen från maken dumpades längs vägen.


Hämtade mamma längs vägen. Passerar ändå när jag ska till lägenheten. Fick lämna in det som skulle sen kunde vi äta lunch på S.T Clair. 2 veckor klarade jag mig utan deras mat. Inte alls lika mycket folk idag som det brukar vara när man jobbar. Vilket var tur, vi hade ju inte bokat bord vilket man får göra då. Sen vände vi hemåt. Lämnade av moderskapet och fortsatte till Nybro. Skulle bara kika lite på Dollar store och Jem&fix. Shoppade loss ordentligt för hela 120 kr.


Efter att ha tankat så fortsatte jag hemåt med bara ett stopp på City Gross för lite kött och annat som inte finns i Köpingsvik. Nu finns det så vi klarar oss veckan ut med kött iaf. Väl hemma var det till att göra middag. Min tur idag så det fick bli rester. Dvs kroppkakor. Men nu är det inte så många kvar. I morgon får nog maken ta kött till middag så kan jag ta de sista kroppkakorna.


I övrigt har jag inte orkat att göra så mycket mer idag. Fick givetvis plocka in den nu torra tvätten, ogräsbekämpa ytorna vi kör på, gå ner till affären och handla mjölk och yoghurt. Men till affären gick jag efter 20. Vill ju att kylvarorna ska överleva hemfärden. Och nu är det dags att sova igen. I morgon ska sista maskinen tvätt köras, gräsmattan klippas, golven dammsugas och strykhögen strykas. Sen lär jag nog inte hinna mycket mer. Gräsmattan tar dryga 3 timmar att klippa, strykhögen ca 1 timme och städningen kan ta precis hur lång tid som helst. Så mot sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar