Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 5 juli 2016

I morgon börjar jag .

Tror jag iaf. På nedräkningen inför semestern. Vaknade om möjligt ännu tröttare idag och imorgon behöver jag vara på jobbet en aning tidigare. Ska hälsa på en leverantör. Det tråkiga är att besöket kommer att ta ca 1 timme medan det tar två att åka fram och tillbaka. Men det är sista chansen före semestern och jag vill kunna stänga två punkter innan dess.


Hittade 6 månaders samlade arbete som jag fixade till idag. Inte mitt jobb men mitt blir betydligt enklare några månader nu. Sen får jag nog se till att det blir gjort även om det då inte är jag som gör det. Lyckades boka en revision i november efter lite om och men. Varken leverantören eller jag är sugen på den men den behöver göras enligt kund.


Kollegan var glad idag för SMHI hade lovat busväder och då var vederbörande tvungen att åka tidigt. Hade tydligen tagit sin mc till jobbet och i busväder gick ju inte att köra hem. Själv tog jag paraplyet straxt före 17 och gick hem. Behövde inte ha det uppfällt mer än halvvägs. Tog sedan en tur med en gång men glömde köpa mat. Och på hemvägen började det regna. Ibland är det tur att man har lite lager.


Efter att ha ätit och pratat med gubben så vilade jag en stund. Har dock hunnit renbädda hans säng. Tänkte ta min i morgon alternativt på torsdag morgon. Har tvättstugan efter jobbet på torsdag. Vill ha sängen så ren som möjligt när semestern är slut. Har även packat ner lite mer kläder som ska med hem så jag har lite att ha på mig under densamma. Har även kommit på att i nästa lägenhet kommer jag inte heller kunna hänga upp mina glaskulor så nu tar jag med dem till huset och hänger dem i köksfönstret. Tänker även ta med ett par ljusstakar som jag tror kan bli bra i vardagsrummet.

Nu ska jag dock borsta tänderna och sedan sova Tidigare till jobbet i morgon var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar