Öland

Öland
Solnedgång

söndag 3 maj 2015

Ytterligare en vecka över

Denna lite längre helg känns egentligen som vilken vanlig helg men ändå som man fått något mer vila. Det börja kännas i kroppen nu att man behöver semester. De senaste åren har jag haft en vecka (eller iaf några dagar) ledigt mellan sommarsemestrarna. Det har jag inte haft iår. Eller så har jag varit iväg någonstans med mer ljus än här vinterhalvåret. Det har jag heller inte varit i år. Så nu börjar jag känna mig sliten. Hjälper heller inte med en källarlägenhet. Försöker med andra ord vara ute så mycket jag kan när jag väl är ute. Bra väder underlättar.


Körde nästan tre timmar senare än jag brukar. Det var fortfarande rätt mycket trafik både på Öland och längs 25-an. Dock rullade det på i bra tempo. En aning långsammare än hastighetsbegränsningen av och till men hellre det än en massa trassel.


Har kommit fram och både tömt bilen och packat upp. Det som återstår för kvällen är att borsta tänder och krypa till sängs. Kanske dammar jag av byrån som maken får som nattduksbord också. Dammade ju resten av rummet i onsdags. Får gärna vara avdammat där också. Men klockan rusar så det kanske får vara tills i morgon. Fast då ska jag börja förbereda resan på onsdag också. Fast det kanske är bäst att sluta här och ta tag i det verkliga livet. God natt.

2 kommentarer:

  1. Glöm inte att ta hand om dig sliten är inte bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nope men jag såg att det såg lite halvtomt ut I vecka 25. Kanske kan ta en eller två dagar då.....

      Radera