Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 maj 2015

Nja något kanske

Vaknade och kunde iaf vrida huvudet åt ena hållet. Det andra är det lite si och så med. Men nästan iaf. Snäll make som jag har tycker han att jag kan hjälpa till med att gräva ut för fundamentet till hans grill. Eller iaf sitta och hålla honom sällskap. Men han tänker ju gräva för han tycker det är för kallt för att måla! Som om min nacke skulle bli bättre av att frysa. Hmmm. 

 Min bänk behöver jag hitta en plats till också.
Frukosten intogs iaf utomhus. Vi skulle äta den ut, tyckte maken. Så där satt jag och åt min frukost medan maken var borta hos grannen och pratade. Hmmmm igen. Fast denna gången hade jag placerat mig i lä, en hög krage runt nacken och en filt mellan mig och den lilla blåst som kom trots allt.


Nu är snart middagen klar. Skall dock inte ätas än men kött blir bättre ju längre den blir marinerad (det las alltså i marinad redan igår em) och om det tillagas länge. Planen är att äta om tre timmar. Innan dess ska jag hitta en kruka till min pil och mer tsatsiki tillagas. Får bli en runda till Borgholm. Kanske lika bra att åka medan jag fortfarande kan röra huvudet lite iaf.

2 kommentarer:

  1. Låter inget vidare! Ja, maken alltså! Lämna dig ensam till frukost och sen övertala dig att sitta ute i kylan med stel nacke. Aj, aj... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men så fick han jobba själv i trädgården sen :)

      Radera