Öland

Öland
Solnedgång

måndag 4 maj 2015

Vilken dag!

Måtte det inte komma en repris på den de närmaste åren. Puh. Har dock iaf gjort något bra. Skakat fram tillräckligt med information för att få kunden att tänka sig att vänta på mer info tills i morgon. Och jag kunde sluta redan klockan 18. Och under tiden hann tre andra större grejer också blomma upp. Då var ändå chefen och uträttade lite jobb åt mig idag. (Läs rätt mycket.)


Inte nog med en jobbig dag, den har dessutom varit grå och väldigt regnig. Fick mig dock en promenad runt 20. Inte lång inte extremt länge men jag kom ut och fick lite dagsljus. Har fått fram väskan till resan på onsdag och ett ombyte. Blir bara borta en natt. Åker tidigt, kommer fram sent upp tidigt på torsdag för att hinna med allt och kommer jag att med lite tur komma in hemma runt midnatt. Med lite otur runt 01 och med mycket otur en övernattning på Kastrup och en ännu tidigare fredagsmorgon för jag har möte klockan 8 på fredag som jag måste närvara på.


Nu ska jag se om jag kan göra något åt mig själv. Vill inte se ut som ett lik. Sömn är en sak jag måste försöka mig på. Vore ju rätt bra om jag orkar med morgondagen och förhoppningsvis får lite ordning på det hela. Säger därmed god natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar