Öland

Öland
Solnedgång

måndag 25 maj 2015

Åter vardag

Så var helgen över och vardagen åter. Med den kom regnet. Nåja,är det bara fint när jag är ledig kan jag stå ut med att det är grått och trist medan jag jobbar. Hade tur idag och lyckades få lov att jobba ikapp en del. Får jag morgondagen också så kan jag tom ligga i fas till helgen.

Bel air -56

Tar lite väl långt tid att ladda bilder med detta modemet så de som vill se många fina bilar får titta på mitt fb album. Nästan alla bilder ligger där. Många fina bilder var det och jag vet nu att den jag tyckte var finast var från 56. Ska få veta vad färgen heter av en kollega senare i veckan. Bra med vänner eller kollegor som kan mer än en annan ibland.


Efter jobbet och maken hade kommit hem blev det en tur till affären. Kom dock på när vi väl var hemma att vi hade behövt lite till. Nåja motion är nyttigt så i morgon blir det frukten som får köpas in. Frågan är hur lång promenad vädret tänker tillåta. Även om jag inte har något emot att gå vill jag inte komma tillbaka dyngsur.


Har idag tagit fram en stor påse/väska och börjat att stoppa ner en del som ska med till huset. När man var själv var det ok att flytta på en hög kuddar var kväll när man skulle lägga sig. Men nu kan jag inte skjuta över dem till makens halva så nu ryker hälften och hamnar i huset. Hade även en del tidningar som jag behöver i huset så de har också hamnat i samma påse,


Antingen med detta inlägg eller med nästa passerar jag 75000 besökare. Jag tackar för intresset. Nu är dags att sova straxt. Om det nu går somnade en stund tidigare ikväll. Inget bra men det var så dags att göra något åt när man vaknade. Lika bra att säga god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar