Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 maj 2015

Det var denna dagen

Vi har fått en del gjort. Kanske inte det vi planerade tidigare i veckan men sysselsatta har vi varit. Jag har renbäddat och pysslat en del med sånt som behöver göras men inte syns. Maken fick dock motionera Fido innan vi åkte.


Nacken har varit hyfsad hela dagen men långt ifrån bra. Har dock vågat köra lite bil. Behövde handla lite i Borgholm så jag smet runt och köpte maken en långärmad siden skjorta. I en röd nyans. Duger den inte till maken fick jag förslaget att använda den som nattskjorta. Inget dumt förslag fast kanske en något lyxig nattskjorta.


Dock fick maken köra till lägenheten. Ett stopp i Nybro för lite mat till bilen och sedan ett hos mina föräldrar. Varit marknad i det lilla samhället de bor i idag. Så på fredag behöver vi stanna till och hämta lite växter till trädgården som vi har fått. Lite tidigt men det ska nog gå. Har gett mamma en önskelista på växter som hon har om de skulle yngla av sig så behöver hon inte kasta de skotten. Vi ska även stanna till hos min bror. Hade lite data bekymmer.

Nu är iaf allt uppackat och jag mer eller mindre redo för sängen. Fortfarande trött och sliten så det gäller att sova när man får chansen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar