Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 19 maj 2015

Jaaa!!!

Skulle ju byta bil på verkstan idag. Från en reservdelsbil till en lånebil. De hoppades hinna byta delarna i morgon men vågade inget lova. För att spara tid tog jag bilen till jobbet. Visste nämligen att jag skulle ha möte till15. Att jag sedan bokade in en halvtimme till skiter vi i nu. Innan jag hann iväg från jobbet hann verkstan ringa en gång till. Dock när jag var på möte.


Väl hos verkstan fick jag ingen lånebil utan min egna gröna bil var klar. Killarna hade prioriterat att göra min bil klar redan idag. Den lyckan!! Det tog ju trots allt 7 veckor och 5 dagar innan jag fick tillbaka den. Det vara bara för att jag hade en hyrbil som ersättningsbil som gjorde att de trots allt hade fått en reservdel redan nu. Hmmm undrar för delen har för konstruktionsbrist egentligen??


När väl maken var hemma från sitt jobb så tog vi efter att ha ätit på oss skor & jackor och gick till kompisarna. Vi har inte träffats på flera veckor. Mellan vovven blev väldans glad när vi kom in. Husse också för den delen för jag hade en påse med till honom. Blev sittande en stund. Vi kan prata länge utan större problem. Nu har vi dock kommit tillbaka till lägenheten. Ska förbereda för morgondagen sen är det dags sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. Gillar verkligen färgen på din bil! Vi har en del av väggarna på jobbet i samma färg.
    Wasabi-grön kallas den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är svårt att låta bli att må bra när man ser den färgen. Tack

      Radera