Öland

Öland
Solnedgång

lördag 9 maj 2015

Väldans lat men dyr dag

Har det iaf varit så här lång. Började med att åka in till Kalmar.  Frukost på lotsutkiken. Maken bjöd så jag valde räkmacka. Fast det berodde på att jag egentligen inte gillade alternativen. Därefter till färgaffären för penslar och penseltvätt. Tätt efter kom Baronen och därefter optikern. Maken skulle hämta nya glas och plötsligt blev det även dyrt för mig. Köpte två par solskydd. Lite stenvätska inköptes på väg ur stan.


Vidare till Gullabo marknad. Hittade en tröja som talar om att trots allt så är moster bäst. Maken fick en annan. Köpte ostkaka och kalvdans samt lite salt rox. Stötte på flera bekanta ansikte men kusinen med familj på väg hem fick mest uppmärksamhet tills jag av en händelse stötte på Emma och Tore. Helt själva var de inte, de hade pappa, farmor och farfar med sig. Tore kunde få sin tröja. Hade inte hittat något till Emma så hon fick välja själv. (Emil är så stor nu att han brukar få pengar i stället.) På något vis känns det som om den marknaden har krympt.


Väl hemma igen var det vara att slänga in sakerna vi köpt, byta bil och åka in till Borgholm. Maken hade beställt en grill som nu är hämtad. En sån där som muras upp. Den står på släpet och väntar på att jag ska ta på mig och gå ut. Maken behöver hjälp med att lasta av den. Jag väntar dock på att tvättmaskinen ska bli klar så tvätten kan hängas upp. Kanske bäst och kolla, tvättmaskinen är tyst av sig så den kan vara klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar