Öland

Öland
Solnedgång

måndag 18 maj 2015

När hoppet återvänder?

Idag har jag fått två besked som gör att jag kanske, kanske vågar tro på att jag kanske kan få min bil tillbaka. Har kontaktat SEAT kundtjänst ett par gånger och förra veckan när de gjorde reklam för hur förträffliga de var på FB så skrev jag några rader om hur oförträffliga jag börjar tycka att de är. De svarade att jag skulle kontakta kundtjänst och jag kontrade med att det hade jag redan gjort några gånger.


Men att i fredags så hade det gått 5 veckor med ersättningsbil och totalt 7 veckor sedan verkstan fick min bil. Fick lite inlägg av mina bröder som tyckte jag skulle skaffa riktig bil istället. Idag kunde jag läsa att "min" verkstad snart skulle kontakta mig för positiva besked. Nu har delarna kommit hem. De vill att jag ska byta till lånebil istället. Hur vore det om jag fick byta till mig min bil?? Och för övrigt kommer den verkstan inte bli min! Jag behåller den jag har i Kalmar. De håller mig underrättad och håller tider.


På jobbet är det fortfarande mycket men någon ska det väl ta slut? Funderar dock på att ta ledigt ett par dagar och vila. Trött och sliten känner jag mig. Och kanske kan ett par dagar rädda mig lite. Hoppas bara jag får ett par dagar med hyfsat väder.


När maken kom hem från sitt jobb blev det en tur till affären som ligger en bit bort. Skulle egentligen inte ha något men de hade blåbär och riskakor till bra pris. Fast det var inga bra blåbär. Den ena förpackningen är redan slut. De varade inte länge alls innan jag hade ätit upp dem. Maken fick iaf smaka av dem men inte så mycket att jag kan skylla på honom.


Nu ska jag dock slå ihop datorn och försöka sova. Det börja bli en massa pollen och det brukar inte ha någon bra inverkan på min kropp så det gäller att vårda den något iaf. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar