Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 maj 2015

Lite från Österrike

Var ju där som hastigast i onsdags och torsdags. Eller mer exakt, jag kom fram till hotellet (läs slottet) runt halv 8 på kvällen. Efter en dryg timme dyker italienska kollegan upp. Några timmar förberedelser och sedan kunde man dra sig tillbaka. Dock såg varken jag eller kollegan till något spöke. Det skulle nämligen finnas ett.


Sedan var det upp och äta frukost tidigt så vi kunde åka till leverantören som dock var snäll och kom för att visa vägen. Ett företag vi skulle revidera. De var mycket för att göra idiotsäker produktion. Och då har de ändå en inte allt för svår dock rätt farlig produktion. Både jag och kollegan från Italien hade en deadline att hålla oss till. Vi hann, man kan vara attans så effektiv när man bara måste.


Jag hade fått hjälp med transfer mellan företaget och flyget. Kunde alltså sitta i bilen och titta på allt som blommade osv. Syrenerna var i det närmast överblommade. Magnolian och körsbärsblommorna lika så. Och jacka var på tok för varmt att ha på sig. Det kändes som om de låg några veckor före oss. Vackert var det iaf.

 Ensam i ett rum med två handfat. Ett för morgonen och ett för kvällen?
 Det var i tornen som spöket höll till vid midnatt.
 Samtliga fönster var innåt och inga utåt. Bara skott och spaningsgluggar.
 Innanför denna hörna hade jag mitt rum
 Från parkeringen
Eller var det i detta torn som spöket höll till.

2 kommentarer: