Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 20 maj 2015

Halvvägs

Då har halva veckan gått. Har åter varit duktig och cyklat till jobbet. I morse var det kallt och när jag äntligen kom iväg hem så började det regnar. Dock ligger min regncape i cykelkorgen. Blev med andra ord inte blöt.


Väl hemma var maken redan där. Tåget var inte det minsta sen eller iaf tog det honom hem innan mig. Efter en rejält intensiv dag på jobbet var hela huvudet tomt så det fick bli en stund sittande och göra ingenting. Eller nästan ingenting. Sen fick det bli ICA, maken ville ha lite ost och apelsiner. Själv skulle jag bara ha en matlåda som visst råkade bli svenska jordgubbar och lite annan frukt.


Fundera på att jobba lite länge i morgon också. Maken kan ju diska till jag kommer då. Å andra sidan lär jag behöva det också. Har inte gjort mycket alls. Kollat med dottern vad hon ville ha i present nästa vecka. Maken har pratat med sin dotter som fyller denna vecka. Saken ska undersökas i morgon.


Nu är det dags att avsluta dagen. Behöver vara tidigt på jobbet i morgon. Har ett drygt 3timmars möte direkt på morgon. Ser jag inte alls fram emot. Det lär dessutom leda till en massa mer jobb. Och eftermiddagen blir inte bättre. Så lite sol vill jag ha som kompensation. Kan man få det?? Men nu är det god natt.

2 kommentarer:

  1. Nu lär du väl haft ditt möte, hoppas det gick bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp och väntar på nästa två...... det sista börja redan 19,30.....

      Radera