Öland

Öland
Solnedgång

måndag 11 maj 2015

Konfys dag

En dag med massor att göra och det mesta gjort. På jobbet alltså. Blev iaf hemskickad av HR chefen som tyckte jag hade jobbat tillräckligt. Chefen ringde dock tillbaka mig 5 timmar senare för en dryg timmes jobb. Vilket lätt hade kunnat bli fler om jag inte hade sparat tidigare uppgifter.


Däremellan hann jag iaf cykla hem. Följde med maken och vimsade runt i Växjö innan vi hittade dit vi skulle. Att vi sedan sprang 3 varv i butiken innan vi tog hjälp för att hitta det vi behövde kan vi tala tyst om. Motion fick vi iaf. Orkade inte med så många fler butiker utan styrde bilen hemåt.


Maken har fixat sig en matlåda och jag fixade mig 5 matlådor. Dock tänker jag frysa in 4 och göra ytterligare några i morgon. Har ju en pizzadeg som behöver förbrukas också. Skulle ha hälsat på en kompis också men det sket sig då jag fick jobba. Måste ju sova också. Vilket jag tänker krypa ner och göra nu. God natt!

2 kommentarer:

  1. Heja HR-chefen, och bu för chefen som ringer tillbaks dig! Ta hand om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, chefen har tagit tag I tre andra saker som också ligger på mitt bord egentligen. Annars hade det troligen varit dags att flytta in på kontoret. Vi är en väl slimmad organization som ibland skulle vara betydligt mindre slimmad...

      Radera