Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 14 maj 2015

Slö vacker dag.

Enligt kalendern är detta en ledig dag. Hmm ena kunden till jobbet tyckte att 9 var en bra tid att ringa. Dock låg jobbtelefonen i andra änden av huset så jag hann inte fram. Fick ett mail några minuter senare. Dock visste jag att chefen hade hundra koll på info-n som efterfrågades. Med andra ord skickade jag mailet vidare och ringde och störde chefen en dryg kvart senare.


Tog det lugnt fram till lunch. Hann med samtliga tidningar och en hel hög med bloggar. Maken gick ut runt 12 och började pyssla i trädgården. Vet inte riktigt vad han gjort men det måste ha varit tillräckligt roligt iaf. För han kom knappt in till middagen runt 17. Å andra sidan hade jag då hunnit att skicka iväg en hög med jobbmail med deadline i morgon samt sitta i ett 1,5 timmes långt möte med en annan kund.


Har iaf hunnit vara ut lite grann. Borde ha varit ute mer men jag håller tummarna för ett lika fint väder i morgon. Nu har maken gett sig iväg till lägenheten. Han jobbar i morgon men slutade visst några timmar tidigare då det är fredag. Så jag ska straxt gå ut och inspektera vad han har gjort. Mer om det när jag har synat. Kanske ska se om vi får gräsmatta eller ej också. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar