Öland

Öland
Solnedgång

lördag 30 maj 2015

Regnig lördag.

Bästa att skriva dagen inlägg innan man har smakat färdigt på det goda vinet. Vad det heter vet jag inte men det är vitt och det är gott. Och det bör väl räcka? Dagen började med regn och jag vägrade stiga upp. Var loppis inne i Borgholm och kom dit lagom till solen började titta fram och loppissäljarna plockade ihop.


Skulle ha presenter, dels till mamma (mors dag i morgon) och dels till dottern som fyller år idag. Grattis gumman! Hittade en mycket söt collie ibland loppissakerna och resten köptes i de vanliga affärerna till ordinarie pris. Men jag tror det blir bra. I farten blev det en liten present till grannens tös. Som tack för skjutsen i torsdags kväll.


Väl hemma igen började det att regna så vi fikade hos grannen och lämnade över presenten. Jag gick tillbaka tidigare än maken och hann få igång tvättmaskinen. Lagom till maten skulle börja tillagas så fick jag åka ner till Köpingsvik och köpa bl a lite grönsaker. Blev både kött och annat med för den delen. Dock är det nu klart vad det blir för mat i morgon. Då ska det grillas om så på elgrillen.


Medan maten fick sköta sig i ugnen gick vi ut och rensade ogräs ibland mina fjärilsbuskar. När vi bara hade någon meter kvar började det att regna igen. In och göra maten klar. Blev visst  matlådor till mig och en till maken. Maken äter dock sina hemma och endast frukt på jobbet medan jag behöver min mat på dagen och äter mest frukt väl hemma på kvällen.


Klockan sju så kommer solen fram på allvar och har sedan varit på bra humör. Dock var mitt intresse för att pyssla ute nu helt borta. Maken gick dock ut och gjorde sista metern samt försökte bli av med ogräset som vill växa i gruset som vi kör på. Jag stannade inne och funderade på vin. Som jag nu har påbörjat. Och som jag nu tänker återvända till Önskar Er alla en god natt när det är så dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar