Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 21 maj 2015

En anings seg

Eller värre än så, har tom sovit en timme sedan jag kom hem rån jobbet, Skulle egentligen ha tagit med maken för att köpa present till hans dotter. Kom dock inte hem förrän knappa 10 min innan de stängde. Maken diskade, så jag tyckte det var bättre att gjorde klart.


Vi skulle också ha packat bilen inför hemresan i morgon. Hmm inte en pryl är nerpackad än. Får bli i morgon bitti eller så. Vi ska ha större möte i morgon på jobbet och jag hade tänkt ta ledigt efteråt. Men se det sket sig allt. Får snällt jobba någon timma eller så. Men det lär lösa sig. Med lite tur kan jag åka med någon snäll kollega tillbaka till jobbet och så får maken hämta mig efter att ha packat ner det som ska med samt dessutom lastat in det i bilen.


Får se till att bli lite extra aktiv i morgon. Hoppas dessutom att vädret blir bättre i helgen. Behöver lite solljus. Fast jag hoppas mina nya växter har fått lite vatten ovanifrån. Maken har inte ringt grannen för att be denne hålla lite koll på dem. Men det har regnat här så lite har kanske även hamnat 18 mil bort? Nåja, nu ska jag sluta fundera på det och krypa till sängs. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar