Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 27 maj 2015

Tidig

Har haft en aning avig dag så vi fortsätter väl på denna väg idag och gör det sena inlägget redan nu. Har dock hunnit med det viktigaste idag som nu kan slutföras förhoppningsvis redan i morgon. Hyfsat väder mest hela dagen och riktigt bra efter jobbet. Väl hemma så fick jag maken med mig ut. Blev en promenad till minuten, nallebutiken, mataffären och sedan den italienska pizzerian. Nu är matlådan för morgondagen fixad. En halv pizza.


Började rundan med kappa på men efter några minuter så fick kappan hänga på armen i stället. Hittade en ursöt nalle men 398:- tyckte jag var väl mycket så den blev det inte. Fast jag gav bort 2 nallar i lördags så jag kan inskaffa nya nu. Om jag hittar någon som passar med en prislapp som passar.


Dags att ta in cykeln, bära ut påsen med kuddar, tidningar som ska med till huset i helgen till makens bil. Så blir golvet fritt. Det märks att vi nu är två på liten yta. Minsta lilla som inte hamnar där det ska på en gång så känns det som hela lägenheten är upp och ner. Så med en stor IKEApåse på golvet så är det totalt fullproppat. Ska dessutom be maken ta med ett par flaskor whisky också. De får inte plats här men det finns numera plats i huset för dem.

Dags att sätta fart (och så kan maken få modemet = jag behöver inte skynda mer här.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar