Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 21 april 2015

Veckans andra dag

Cyklade hyfsat tidigt idag. Behövde ingen mössa alltid ett framsteg. Valde dock täckkappan vilket var skönt på morgonen men något varm när jag väl valde att sluta för dagen. Hade tänkt att ta cykel och kamera och ge mig ut på en cykeltur. Behövde dock äta först. Sen blev det lite plockande och plötsligt var ljuset inte längre lika bra. Samma fina väder i morgon?


Har blivit av med trådbackarna i hallen. Likaså resväskan sedan utflykten till Göteborg. Dock kommer jag att behöva en väska om 2-3 veckor för en utflykt till Österrike. Dock är inte datum satt. Fredag blir det iaf Kinnared var nu det ligger men det visar sig väl antar jag. En titta på google map och det ska väl vara löst. Ev, får jag sällskap. Att jag dessutom behöver ta mig till Frankrike inom 5 veckor tänker jag förtränga ett litet tag till.


Maken for hem idag. Då vi tog min lånebil hit och jag fortfarande vaknar med en fundering på om de kan tänkas hitta en reservdel (eller för den delen hämta en från nuvarande produktion). För nu tycker jag nog att det borde kunna funnits en del. Eller har de stora bekymmer med sina delar? Är inte tysk kvalité bra längre? Det står nämligen ett välkänt tyskt märke på motorn. Nåja, ringer inte verkstan i morgon kanske svenska spel kan tänka sig att göra det??


Nu ska jag se om jag kan tänkas komma i säng snart. Behöver bara borsta tänderna och plocka fram kläder för morgondagen. Ska försöka ha lite tunnelseende så jag inte börja plocka igen. (Fått en tom hylla i skafferiet idag bl a.) God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar