Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 1 april 2015

Lite mer tid tack

Förstår inte hur jag gör, för jag behöver konstant ett par timmar till. Har precis kommit hem från jobbet för andra gången. Tänkte först lösa det i morgon bitti men konstaterade att jag har bokat upp mig från det att jag kommer tills det jag går hem. Frågan är när jag ska kommunicera med mitt team? Får nog skjuta lite på resan till Blåkulla. Tur man ska till bror min som bor ett stenkast bort från Blåkulla.


Har lämnat igen hyrbilen, mina tre arbetsdagar var slut. Hade troligen kunnat fortsätta hyra den för 300kr/dygn men så mycket måste jag inte ha den. Tog tåget tillbaka. Men däremellan hann jag både byta ut en trissvinst mot en ny triss som ännu inte är skrapad. (Och när jag tänker på det, svenska spel har inte ringt idag heller. Hmm har de inte förstått vilka mina siffror är?) Och så var jag lat och köpte mig en liten subway macka. Gillar deras fullkornsvariant med kalkon.


När jag började gå från biluthyraren var det solsken. De sista 200m till stationen var det hagel! Där vände det snabbt. För det hade inte gått mycket mer än en halvtimme från jag gick genom dörren hos biluthyraren och dörren in på stationen. Väl på stationen köpte jag biljett och fick springa för hinna med det. 20 min senare klev jag ut från stationen här i Alvesta. Här var det fint väder.


Nu har maken kommit. Medan jag jobbade drygt 1,5 timme så fixade maken tv-n. Från att ha haft vad jag trodde ett tiotal kanaler har jag nu närmare 200. Maken har därmed fått problem. Vilken ska kan han titta på? Hehe, jag kommer nog att fortsätta titta hus-renoverar-programmen och strunta i resten. Alltid kan man få några idéer. Resten är det sällan jag tittar på.


Nu ska jag krypa i säng, inte nog med att hela dagen är uppbokad i morgon.Jag har dessutom lyckats att boka in första mötet redan 7,30. Å andra sidan alternativet hade varit att ha det efter arbetstid. Blåkulla hägrar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar