Öland

Öland
Solnedgång

måndag 20 april 2015

En dag med sällskap

Maken är här och stannar tills jag slutar jobbar i morgon. Eller nästan så länge iaf. Blev sen till jobbet idag då vi åkte från huset. Kommer man sent får man ju kompensera med att gå hem tidigare. Blev bara en kvart längre. Maken plockade upp mig och vi for in till Växjö för att handla lite. Lämnade kylskåp och skafferi rätt tomt förra veckan. Nu borde jag klara mig till torsdag iaf.


Köpte lite lyx också. Maken fick smaksatt kaffe och själv unnade jag mig en lite bättre mörk choklad. OK, det blev grillade revben till middag också. Riktig lyxdag om vi bortser från att jag glömde köpa något att dricka så det blev bara kranvatten. Maken hittade dock lite c-vitamin och smaksatte iaf ett glas.


Varit helt underbart väder. Hoppas det håller i sig. Då ska jag ta en tur med kameran en kväll. Har en hel del att göra på jobbet men ska försöka ta mig hem så jag får vara lite ledig. Maken har varit snäll och hängt upp en spegel. Dock kommer jag att behöva putsa den för det var rätt dammig. Men nu ska jag vara lite snäll mot maken. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar