Öland

Öland
Solnedgång

fredag 17 april 2015

Slö eftermiddag

Började åka hem straxt efter 13 och kom hem först efter 17. Tog sin lilla tid idag. Men jag vara lite snäll på vägen och tog en kopp te hemma hos mamma på vägen. Som vanligt fick Wilma en benbit som hon inte skulle visa matte att hon fick. Hon ser lika rolig ut som alltid när hon ska försöka smita förbi mamma så hon inte ser att hon har något i munnen. Att mamma både ser och hör att hon får, det verkar inte gå in.

Den står iaf på rätt plats numera

Väl hemma har jag inte gjort många knyck. Givetvis packat ur bilen samt packat upp packningen. Eller iaf det mesta, lite småsaker som jag tar i morgon. Maken införskaffade lite middag och en cola till mig. Ville nog att jag skulle hålla mig vaken en stund. Småslumrat har jag dock gjort mest hela tiden. Maken har försökt att berätta vad han har gjort och inte gjort denna vecka. Det var något om en kant och påbörjad tvätt av husvagnen. Kanten har jag bildbevis på så där kan jag inte ha missuppfattat mycket men tvätt av husvagn är jag inte lika säker på.
Undrar om grus är mindre tungt än jord att flytta. För mellan träkanten och plattorna sa det fyllas på med singel

I morgon är det en liten turné på Öland som gäller. Om vädret tillåter tänkte jag besöka Nunnedalen annars blir det bara Stora Frö och kryddbutiken. Orkar jag upp i tid hinner vi hem och göra nytta i trädgården också. Hoppas lite på det. Ska bli skönt när det ser hyfsat ut någonstans ute. Men först sova. Återkommer i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar