Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 april 2015

Men vad händer nu då?

Har i någon veckas tid förberett inför ett möte idag. Jag satt tom flera timmar i helgen för att kunna vara klar med allt och hyfsat väl förberedd. Steg upp och for i väg till jobbet lite tidigare än min kropp ville. Då blir det inget möte. Motparten är sjuk! (Jag hoppas vederbörande snart krya på sig.) OK nu fick jag mer tid till att tillfredsställa DNV som ska komma nästa vecka. Men motparten har höga höjdare hos oss nästa vecka och det hade varit bra att få gå igenom allt och få lite feedback på att man är på banan.


I stället för att gå hem som igår lite tidigare än man brukar blev det idag lite senare. Varför ta sig hem så man kan njuta lite av det fina vädret? Tog mig dock hem medan det fortfarande var ljust. Har också hunnit att ta en cykeltur. Dvs jag tog en rejäl omväg till affären för att köpa lite mat. Har också förberett lunch inför morgondagen. Då har jag för övrigt dubbelbokat mg hela förmiddagen. Varför bara göra en sak nr man kan göra många på en gång?


Hunnit att prata med ett försäkringsbolag. Kommer inte att byta till dem. De är inte riktigt kompetenta enligt mig. De ringde och vill prata försäkringar. Jag påpekar dock att det är maken som har en del av papperna samt att jag veckopendlar och inte befinner mig inte där papperna är. De undrar då när maken är hemma. Jo det är han ju ikväll. Vad bra då skulle de återkomma senare ikväll till mig! Jag har väl inte mer papper tillgängliga senare idag än tidigare om jag befinner mig 18 mil bort?


I övrigt har jag inte gjort så mycket. Har lite ont i kroppen men inte värre än att det hjälper att rör på mig. Är rätt trött och det ska jag försöka bota med att lägga mig tidigare i kväll. Behöver vara på jobbet ännu tidigare i morgon. Har dragit ihop en utbildning som ska förberedas en bra stund innan jag brukar vara på jobbet. Och ju fler dagar jag cyklar till jobbet ju tröttare blir och ju trögare går det. Ska man inte bli piggare och det gå lättare?? Nåja löser inte det ikväll men lite sömn kanske göra det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar