Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 april 2015

Då var denna vecka till ända.

Försökte flytta jord men det blåste för mycket så det blev "bara" 6 kärror med jord som maken sedan fick snygga till. - Just då var han upptagen med att tömma sin gamla bil som grannen har köpt. - Fick någon kvadratmeter till uppsnyggad. Nu händer inget förrän nästa helg. Om jag kommer att orka göra något då. Maken koncentrerar sig på garaget när jag inte är hemma.


Blev ingen middag idag. Orkade inte äta så trött blev jag av de få kärrorna idag. OK jag passade på att hugga sönder en hel del tuvor och se till att en del jord rasade ner. Blommorna fick vatten, jag vattnade på insidan och maken på utsidan.


Vad har mer hänt? Lurat datorn och har numera nytt bankid, därmed är även deklarationen gjord. Slipper betala in något alltid något. Blir lite tillbaka och maken ska få en del av det till huskontot och allt vi vill göra. Maken har hittat fler syrener med bladknoppar. Mat för hela veckan fram till helgen är fixat för både maken och mig. osv.


Det var inget vidare att åka hemifrån idag. Jag lämnade förvisso blåsten men även solen och den iaf bitvis blåa himlen. Det började regna vid Hovmantorp och sen har det fortsatt. Jag hoppas det har slutat till i morgon. Inget roligt att cykla i regn. Fast nu har jag ju hyrbil och en dag då jag borde kunna smita hem i någorlunda hyfsad tid. Jag får se om jag har ork i veckan att göra några inlägg. Och om maken hinner så långt att jag kan få se bilder på något som blivit vitmålat. Nu ska jag förbereda morgondagen och sedan sängen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar