Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 april 2015

En första dag denna vecka

Så var första dagen denna vecka avklarad. För min del handlar det om att hinna göra en massa som jag inte hinner de närmaste dagarna samt förberett det som går för att få lugnare dagar. Blir till att städa undan en massa på fredag när man är helt tom i huvudet iaf, Men med lite tur kan jag kanske hinna göra lite före, under tiden samt efter revisorns närvaro. Värre för kollegan som fick sitta kvar med sitt besök långt efter att jag hade tagit mig hem och hunnit påbörja maten.

Såg den första humlan i lördags. Dock är denna bild gammal.

Tydligen har det varit mer regn här i helgen än sol. Dock tyckte solen att den kunde närvara mer idag så det har varit omväxlande sol och omväxlande molnigt. Så efter jobbet hann jag ändå vara ute i nästan 2 timmar. Det sista jag gjorde var att handla bröd och lite annat. Nu klarar jag maten denna vecka. Ev behöver jag handla smör men kan kanske denna veckan också. Vill bara ha så pass att pålägget sitter kvar men inte så mycket att det smakar.


Väl hemma var det bara till att äta. Började plocka lite i en av lådorna i hallen som jag tog allra först. Allteftersom jag har plockat och sorterat saker har en del hamnat i de redan rensade lådorna så nu får jag börja om. Dock så slängs det även om det redan ska vara genomgånget. Första gången försvann hälften nu tenderar det till att bara bli 1/4 eller 1/3. Gör inget för jag kan troligen plocka bort en byrå i slutändan alternativ ha gubben till att flytta in. Har redan en tom garderob åt honom och snart alltså en byrå. Har även lyckats att tömma lite i köket. Gillar tom yta.


Nu är jag dock helt tom i bollen att jag ska avrunda och förbereda mig för sängen. 12 timmar på jobbet i morgon. Bäst att sova i förebyggande syfte om inte annat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar